Home Microsoft SQL Server DigiMailing Contact
    KeywordFlash in Ajax

 

Flash in AJAX, je zou denken dat is niet anders als plain HTML in AJAX. Toch wel. Sinds het uitbrengen van IE6. Krijgt je de melding: "press ok to continue loading the content of this page". Deze foutmelding komt voort uit een patentzaak die Microsoft heeft verloren. Om die reden mochten ze geen plugins activeren als ze het woord <object> en <embed> tegen komen in de bron van een HTML document.
Om er voor te zorgen dat deze melding niet naar voren komt bij het openen van een HTML pagina met Flash inhoud is het nodig om de AC_FL_RunContent (http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_12701 en http://www.adobe.com/devnet/activecontent/articles/devletter.html) functie te gebruiken. Deze functie schrijft de <object> syntax on the fly naar de webpagina waardoor de plugins alsnog rechtstreeks geactiveerd mogen worden.

Nadeel van deze functie is dat er in het geval van AJAX de code die binnen de <noscript><object ....></noscript> niet wordt uitgevoerd zodat de functie dan alsnog niet werkt.

Mocht een bezoeker JavaScript in zijn browser hebben uitgeschakeld (Wie zou dat willen?!) Dan wordt de code binnen de <noscript></noscript> alsnog uitgevoerd. In het geval van AJAX, wat al een JavaScript functie is, is het dus niet nodig om de <noscript> syntax op te nemen.
Syntax
Last revision
News

  Query a named instance
Sybase+ASE+silent+install
SQL 2008 R2
Deprecated procedures in SQL2008
Reporting Services item-level role definitions
Create all your missing indexes
Converting datetime field
Start MSSQL Server Profiler at time
Replicating MSSQL Server views
Exploring Microsoft Sharepoint
The OLE DB provider "SQLNCLI10" for linked server indicates.
Mobile solar charger
Oracle to SQL Server replication
Cannot insert the value NULL into column
Undocumented Microsoft SQL Server 2008
VMware
Zoekmachine optimalisatie
SQL Servers hidden objects
FckEditor
Flash in Ajax
De hype die AJAX heet
Barcode scannen
MySQL; Gratis, makkelijk en snel!
PHP
sIFR; de combinatie tussen HTML en Flash